به گزارش مشرق، استان کهگیلویه و بویراحمد آنگونه که مسئولان اعلام کردهاند بیش از ۲ هزار پروژه عمرانی نیمه تمام دارد که تکمیل این پروژه ها هم به عزم و روحیه جهادی و هم به اعتبارات نیاز خواهد داشت.
در سالهای اخیر نشان داده شده که مهمترین دلیل رکود پروژههای عمرانی نبود عزم جهادی در مسئولان بوده به نحوی که پروژههایی با پیشرفت فیزیکی بیش از ۸۰ درصد نیز تاکنون در استان به سرانجام نرسیدهاند.
اگر به دنبال ریشه یابی علت اصلی رکود پروژههای عمرانی در استان کهگیلویه و بویراحمد باشیم درخواهیم یافت که بیش از همه چیز نبود روحیه جهادی موجب رکود و سکون بوده است.
اعتقاد داریم که اگر مسئولان استانی عزم جهادی داشتند و به جای دنبالهروی کورکورانه از نمایندگان و فرو رفتن در فعالیتهای انتخاباتی تبلیغاتی، از تهران پیگیر اعتبارات متمرکز و ملی بودند امروز نباید بیش از ۲ هزار پروژه عمرانی راکد در استان داشتیم.
پروژههایی که مردم سالهای سال چشم انتظار تکمیل آنها بودند اما تا به امروز به سرانجام نرسیدهاند.
در طول ۸ سال دولت تدبیر و امید بسیاری از پروژههای استان یا به سرانجام نرسیدند و اگر هم افتتاح شدند هنوز نواقص عمدهای دارند که به دولت بعدی واگذار خواهند شد.
پروژههایی مانند پل سوم بشار که شاکله آن در دولت گذشته ایجاد شد اما دولت تدبیر و امید نتوانست در چهار ساله اول حاکمیت خود تکمیل کند و در میانه این دولت هشت ساله تنها یک فاز آن به بهرهبرداری رسید.
پل سوم بشار اکنون تنها یک کوره راهی برای عبور و مرور شهروندان و مسافران بیشمار شده و دولت تدبیر و امید نتوانست این گذرگاه شهر یاسوج را در حد نام و اندازه یک مرکز استان ساماندهی کند.
پروژهای که به اعتبار چندانی نیاز نداشت و تنها همت جهادی می خواست که در دولت تدبیر و امید دیده نشد و همچنان در حد یک کوره راه باقی مانده تا عبور و مرور یک مرکز استان تنها بر روی پل های قدیمی این شهر باشد.
فازهای بعدی این پل نمونهای از چندین پروژه عمرانی راکد در مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد است که ۸ سال طلایی برای تکمیل آنها از دست رفت و باید دولت آینده به فکر اتمام آن باشد.